خدمات پسیو شبکه

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. راهکارها
  4. chevron_right
  5. خدمات پسیو شبکه

خدمات پسیو شبکه

خدمات پسیو شبکه به زیرساخت‌های فیزیکی شبکه اشاره دارد که شامل نصب و راه‌اندازی اجزای مختلف برای انتقال داده‌ها می‌شود. این خدمات معمولاً شامل موارد زیر است:
1. کابل‌کشی شبکه: نصب کابل‌های شبکه (مانند کابل‌های CAT5e، CAT6، فیبر نوری و …) برای اتصال دستگاه‌ها.
2. پچ پنل: نصب و راه‌اندازی پچ پنل‌ها برای مدیریت و سازماندهی کابل‌ها.
3. دستگاه‌های توزیع برق: نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های توزیع برق (PDU) برای تأمین برق مورد نیاز تجهیزات شبکه.
4. کابینت‌های سرور: طراحی و نصب کابینت‌های سرور برای نگهداری تجهیزات شبکه.
5. سیستم‌های خنک‌کننده: پیاده‌سازی سیستم‌های تهویه مطبوع و خنک‌کننده برای حفظ دما و جلوگیری از overheating تجهیزات.
6. نصب سوکت‌ها و پریزها: نصب سوکت‌ها و پریزهای شبکه در مکان‌های مختلف برای دسترسی آسان به شبکه.
7. نظارت و بازرسی: انجام بازرسی‌های دوره‌ای برای اطمینان از سلامت و کارایی زیرساخت‌های پسیو.
8. مدیریت کابل: استفاده از ابزارها و تکنیک‌های مناسب برای مدیریت و سازماندهی کابل‌ها به منظور جلوگیری از شلوغی و اختلال در عملکرد

خدمات پسیو شبکه

کابل کشی ساخت یافته

اجرای کابل کشی ساخت یافته برای شبکه های تلفن و دیتا یکی از بخش های اصلی اجرای پروژه های فناوری اطلاعات و ارتباطات است. انطباق با استانداردهای ANSI/EIA/TIA 568B.2: 2002 و ISO/IEC 11801 در تمامی مراحل طراحی و اجرای کابل کشی ساخت یافته، زیرساخت کارآمد و قابل اعتماد را برای اجرای سایر خدمات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز تضمین می کند.

تنوع محیط های انتقال اطلاعات، به ویژه زمانی که در یک مکان پیاده سازی شوند، مشکلاتی را در زمینه نگهداری و توسعه آنها ایجاد می کند. راه حل این مشکل یکپارچگی در انتخاب نوع کابل و اتصالات برای اجرای برنامه های مختلف است. از این نظر استانداردهایی توسط موسسات بین المللی با موضوع کابل کشی عمومی یا کابل کشی ساختاری معرفی و ارائه شده است. کابل کشی ساخت یافته سیستمی است که از پریزها، کابل ها (مسی یا فیبر نوری)، اتصالات و  تابلوهای اتصال (Patch Panels)  تشکیل شده است که فرآیندهای طراحی، نصب، تست و تضمین عملکرد سیستم جزء لاینفک این مجموعه است.
در یک سیستم کابل کشی ساخت یافته، کابلها، پریز ها و اتصالات برای همه کاربردها یکسان است، بنابراین می توان از یک پریز برای تلفن، داده، تصویر یا سایر خدمات مختلف استفاده کرد. در صورت تغییر نیاز، استفاده از پریز را می توان به راحتی با حرکت دادن آن بر روی صفحه اتصال یا پچ پنل تغییر داد و مدیریت کرد. در بخش کابل کشی ساخت یافته در مقایسه با کابل کشی سنتی، هزینه ها کمی متغیر است. با توجه به اینکه عمر کابل کشی ساخت یافته تا 15 تا 20 سال تضمین می شود، می توان آن را به عنوان یک سرمایه گذاری بلندمدت در نظر گرفت و این هزینه بر اساس افزایش نسبت قیمت به کیفیت (قیمت/عملکرد) توجیه پذیر است.

مراحل کابل کشی 

کابل کشی به زبان ساده تر به معنای سیم کشی بین نودهای کاربران، دستگاه های شبکه و سوئیچ ها و سایر موارد نصب شده در شبکه با پورت ها است. کابل کشی شبکه استانداردها و مقررات خاص خود را دارد که به شدت بر سرعت، اتصال و طول عمر شبکه تاثیر می گذارد. به منظور دریافت بهترین نتیجه، لازم است مراحل زیر برای کابل کشی شبکه و خدمات پسیو شبکه مد نظر قرار گیرد:

ایجاد نقشه کابل کشی شبکه
انتخاب مسیر کابل
انتخاب نوع و برند کابل شبکه
ایجاد بستر برای عبور کابل های شبکه
نصب کابل شبکه
لیبل گذاری  کابل شبکه

استانداردهای مرتبط با کابل کشی ساخت یافته

استانداردهای کابل کشی ساخت یافته در سطح بین المللی توسط سازمان هایی مانند ISO/IEC، CENELEC، TIA، BICSI منتشر شده است.

TIA-526-7: این استاندارد از دست دادن سیگنال را در فیبرهای نوری تک حالته اندازه گیری و مشخص می کند و به عنوان OFSTP-7 نیز شناخته می شود. این استاندارد برای اولین بار در فوریه 2002 منتشر شد.

TIA-526-14-A: این استاندارد میزان اتلاف سیگنال در فیبرهای نوری چند حالته را اندازه گیری و مشخص می کند و با نام OFSTP-14 نیز شناخته می شود. این استاندارد برای اولین بار در آگوست 1998 منتشر شد.

ANSI/TIA/EIA-568-B.1: این استاندارد (یا مکمل) الزامات کلی برای سیستم کابل کشی در ساختمان های تجاری را مشخص می کند. B.1 به بخش اول این  استاندارد اشاره دارد.

ANSI/TIA/EIA-568-B.1-1-2001: اولین پیوست استاندارد ANSI/TIA/EIA-568-B.1 حداقل شعاع خمیدگی برای 4 جفت سیم  را عنوان میکند. کابل های UTP و SfTP را مشخص می کند. این ضمیمه در جولای 2001 منتشر شد.

TIA/EIA-568-B.1-2: این استاندارد ضمیمه دوم استاندارد ANSI/TIA/EIA-568-B.1 و الزامات سیستم اتصال به زمین است.(Ground-Ground) برای کابل های پیچ خورده در کابل های افقی. این پیوست در فوریه 2003 منتشر شد.

TIA/EIA-568-B.1-3: این سومین پیوست استاندارد ANSI/TIA/EIA-568-B.1 است. در این پیوست به فاصله تحمل شده توسط فیبرهای نوری و میزان تضعیف کانال فیبر نوری (برای انواع کابل های فیبر نوری) نیز تحلیل می شود. این ضمیمه در فوریه 2003 منتشر شد.

TIA/EIA-568-B.1-4:چهارمین پیوست استاندارد ANSI/TIA/EIA-568-B.1 است که مسائلی مانند مشخصات کابل کشی CAT-6 را پوشش می دهد.همچنین در مورد کابل های فیبر نوری چند حالته با قطر 125/50 میکرومتر (μm) با استفاده از امواج لیزر صحبت می کند. این ضمیمه نیز در فوریه 2003 منتشر شد.

TIA/EIA-568-B.1-5: پیوست پنجم استاندارد ANSI/TIA/EIA-568-B.1 است که به کابل کشی مخابرات در محیط مخابراتی می پردازد. کابل کشی ساخت یافته شبکه کابل کشی این پیوست در مارس 2004 منتشر شد.

TIA/EIA-568-B.2: این استاندارد الزامات کلی برای سیستم های سیم کشی ساختمان های تجاری را مشخص می کند و اجزای سیستم کابل کشی را با استفاده از جفت تابیده مشخص می کند. B.2 به بخش دوم این استاندارد اشاره دارد.کابل کشی ساختاریافته شبکه کابل کشی این استاندارد برای اولین بار در دسامبر 2001 منتشر شد.

TIA/EIA-568-B.2-1: اولین پیوست استاندارد TIA/EIA-568-B.2 مشخصات عملکرد است و انتقال سیم پیچ خورده CAT6 با مقاومت 100 اهم. این پیوست در ژوئن 2002 منتشر شد.

TIA/EIA-568-B.2-2: پیوست دوم استاندارد TIA/EIA-568-B.2 اصلاحیه کد منتشر شده است. از دسامبر 2002. این پیوست در دسامبر 2002 منتشر شد.

شرکت توسعه نگار فرنام پروژه های بسیاری را به عنوان مشاور و مجری در زمینه زیرساخت شبکه های کامپیوتری در کابل کشی ساخت یافته انجام داده است. این شرکت با داشتن تیم های مجرب در زمینه کابل کشی و نصب و ترمینال تجهیزات شبکه، توانایی و دانش فنی طراحی و نصب سیستم های کابل کشی ساخت یافته را بر اساس استانداردهای فوق الذکر دارد.

هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط و سیاست های هر سازمان طراحی و اجرا شود که این شبکه های کامپیوتری زیرساخت های لازم را برای استفاده از منابع فیزیکی و منطقی در یک سازمان فراهم می کنند، بدیهی است در صورتی که زیرساخت های فوق به درستی طراحی نشده باشد، می توانید در حین استفاده از شبکه با مشکلات مختلفی مواجه می شوند و برای نگهداری شبکه و تطبیق آن با خواسته های مورد نظر باید هزینه های زیادی صرف شود.

خدمات کابل کشی شرکت توسعه نگار فرنام 

  • کابل کشی شبکه‌های اترنت: CAT 5e , 6 , 6a
  • کابل کشی فیبر نوری (Fiber Optic Cabling)
  • کابل کشی کواکسیال (Coax Cabling)
  • کابل کشی سیستم‌های صوتی (Voice Cabling)
  • کابل کشی دیتاسنتر (Data Centers Cabling)
  • سیستم برق اتاق سرور و Data Center
  • کابل کشی سیستم‌های پیجر (Pager Systems)
  • کابل کشی سیستم‌های تلفن و مراکز تلفن (Call Centers Cabling)
  • کابل کشی سیستم‌های تصویری (Closed Circuit Television Cabling)
  • کابل کشی در فضاهای شهری، شهرک‌های صنعتی، کارخانه‌ها، مراکز درمانی، مدارس و مراکز آموزشی، هتل‌ها، اداره‌های دولتی و خصوص در متراژ بالا و پایین 

خدمات پسیو شبکه شرکت توسعه نگار فرنام

  • بازدید و مشاوره
  • تامین تجهیزات شبکه و استفاده از بهترین برندهای این حوزه
  • اجرای پروژه با قیمت عادلانه و مطابق تعرفه نظام صنفی
  • ارائه بهترین راه حل ها برای نیازهای فعلی و آتی شبکه
  • تحویل مدارک، نقشه ها و مستندات در انتهای پروژه
  • کابل کشی کابل های دیتا Cat5، Cat6، Cat7، کابل تلفن، برق و یو پی اس
  • نصب ترانک، داکت و رعایت استانداردهای لازم
  • خدمات فیبر نوری شامل کابل کشی، اتصال، نصب پچ پنل و ابزارهای مرتبط
  • نصب و راه اندازی پریزهای شبکه و تلفن و کیستون
  • نصب پچ پنل تلفن و شبکه مطابق با استانداردها و پیش بینی های آتی
  • نصب سرور، سوئیچ، روتر و سایر تجهیزات در رک مربوطه
  • نصب دوربین مداربسته
  • نصب دکل های خود نگهدار و مهاری با کیفیت بالا برای تجهیزات بی سیم و دوربین
  • نصب تجهیزات اتاق سرور و مرکز داده به همراه چیدمان و نصب کابل های ارتباطی
  • تست شبکه ها و فیبر نوری با تستر فلوک
  • نصب و راه اندازی تابلو برق مطابق با استانداردها و ارائه پلان تابلو
  • اجرای سیستم اتصال به زمین (ارتینگ) دکل های مهار و مرکز داده

جهت مشاوره و استعلام قیمت در زمینه خدمات پسیو شبکه با کارشناسان شرکت توسعه نگار فرنام، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:00 صبح الی 17:00 از طریق شماره 88269731-021 در تماس باشید یا درخواست خود را از طریق پیامرسان واتساپ یا تلگرام به شماره 09120280754 و یا آدرس ایمیل info@farnamco.net ارسال نمایید.

فهرست